Dg2

Ett av mina stora byggproject.Korgen och underredet kommer från Etsmodeller.Hjul och div byggdelar från Roco,Perl,UGJ och HNJ V.

Drivet med motor och växellådaDriv och kåpa Med mer detaljer

Kommentarer
Postat av: Anonym

Co13 har jag också byggt.Hade ett helsike med byggbeskrivningen!!! Fick hjälp av Boa i Malmö,fick fem blad med detaljer bl a korgramens nedersta delar.De~40 småplåtarna som avsluta r sidorna fick jag inte dit som lösas delar. jag tog en kantlistoch lödde och klippte av och slipade efter med Dremeln det duger nästan lika bra.

En sak jag inte löst är ramens dekaler. Jag kan inte se vit text på nästan vitt underlag! Jag vet ganska bra vad som ska vara var tack vare andras hjälpredor men jag tycker det är själva f-n att ha en dekal och inte se vad det står.SMJ hade ju en textremsa i beskrivningen( föredömligt) som visade texten och var den skull sitta. Jag tycker att Göran passerat anständigheten att begära 1200 spänn för en byggsats utan monteringsnvisning. Men det är ju en udda modell som passar i speciella tåg och det råkar jag ha. Kör lite SWB stil från trettitalet Tyvärr inget SWB -B eller H3 men skulle vilja ha. Har fått artickelnummer osv av Boa för att kunna montera SMB dioder som ljuspunkter dom är bara 1.5 x2mm stora så det blir nästan som i 1:1 Har gjort små hål i hörnen bredvid sluts-hållarna så det blir där också. Just nu håller jag på med 2 st litt U med svängel til Stafsjö tåget i 1.20n32

Har Litt A O&K 1914 med fungerande svängel-bankar och broms. Av 140 nitar i paret är 110 synliga.

.Mvh Kjell Granander

2011-09-18 @ 22:35:59
Postat av: Anonym

Jaha,och vad har dett med Dg2 att göra?

2011-10-14 @ 17:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback